Wymiana plastików w drzwiach-Czy ktoś zmieniał?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • aliveone
    Classic
    • 2017
    • 0

A gdzie sie znajdujesz? Jezeli jest ktos polecany na forum a rozumiem ze przemik jest to chetnie podjade jak w wawie.
    Strasznie boje sie januszy i zdzisków bo moj ojciec przez 20 lat był handlarzem i mniej wiecej wiem jak to działa to raz dwa co 2 to partacz via ten program na tvn...
    wiec pm poszedł

[ Dodano: Wto 12 Maj, 15 20:52 ]
    Naładowałem przez noc acc na maxa włożyłem i auto odpaliło od strzała jak dzikie. wiec albo cos zre prąd albo padł roczny exide po 3 tygodniowym postoju w wilgotnym garażu. Będę obserwował.

[ Dodano: Wto 12 Maj, 15 20:58 ]
    aaa zapomniałem, zmierzyłem ładowanie:
    bez swiateł - > 14,31V
    z załączonymi swiatłami -> 14.25V
  • aliveone
    Classic
    • 2014
    • 6

Witam,
    czy ktoś może wymieniał plastiki na drzwiach przy klamce na inne? (Chodzi mi o te srebrne). Zastanawia mnie czy jest to możliwe czy raczej już taki urok tego wykończenia i nie da się nic z tym zrobić?
    Pozdrawiam.
    P

Komentarz

• Amix
      Ambiente
      • 2014
      • 220

Chodzi o nakładki chromowe na klamki ?
      Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
      Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
      Moja szara myszka - Octavia 3
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773

Komentarz

• Gosi@czek
        Rider
        • 2013
        • 418

Amix wydaje mi się że aliveone chodzi o te we wnętrzu srebrne plastiki które są wzdłuż drzwi, które można było wymienić na dekor
        Zamówiona (12.12.2013)
        Zakończona produkcja (24.02.2014)
        Odebrana (14.03.2014)
        OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI

Moja długo wyczekiwana perła

Komentarz

• mufel
          Ambiente
          • 2014
          • 194

Ten element jak dla mnie jest ok. Ale chetnie wymieilbym uchwyt do zamykania drzwi. Jest strasznie badziewny

Komentarz

• aliveone
            Classic
            • 2014
            • 6

Dokładnie to o czym pisze Gosi@czek. Nie jest to mocno rażące ale np. bardziej podoba mi się wykończenie jakie jest w RS. Widziałem, że można kupić plastik z RS, który jest w okół dźwigni zmiany biegów ale drzwi bocznych nie widziałem.

Komentarz

• Amix
              Ambiente
              • 2014
              • 220

Chodzi o wykończenie "elegance" ?
              Taka listwa srebrna wewnątrz drzwi na wysokości klamki ?
              Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
              Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
              Moja szara myszka - Octavia 3
              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773

Komentarz

• Trancer
                Ambiente
                • 2014
                • 201

Możesz sobie "obkleić" folią carbon... Tak poważnie też o tym myślałem bo ten srebrny jest taki jakiś nijaki. Konsola środkowa np z RS ale z boczkami byłby problem bo pewnie trzeba całe zmienić.

Komentarz

• aliveone
                  Classic
                  • 2014
                  • 6

Trancer własnie to mnie trochę dobija, że przy takim wykończeniu auta wrzucają coś takiego i to do elegance..znalazłem tapicera, który obija skórą boczki ale nie wiem na ile rozbiera drzwi bo jeszcze nie rozmawiałem z nim o szczegółach. Co nie zmienia faktu, że nie mogąc tego namierzyć i tak nie mam na co to wymienić. Dzięki za odp

Komentarz

Pracuję...